miercuri, 17 iunie 2015

Din culise - Q&A Storm 16.06.2015

Cei care ati avut sansa sa urmariti blogul For the Record probabil stiti de faptul ca Storm obisnuieste sa raspunda la intrebarile jucatorilor de World of Tanks pe forumul rusesc. Din pacate pentru a pune o intrebare trebuie sa o punem in rusa. Avand in vedere ca nu ne putem baza pe Google Translate pentru a naviga si intelege ce se intampla pe forumul rusesc al World of Tanks va trebui sa ne bazam pe alte surse.

Chiar daca For the Record a fost aproximativ inchis (serverul a intampinat si niste dificultati tehnice in ultimul timp - s-a ars) putem sa ne bazam in continuare pe Status Report pentru noutati in ceea ce priveste sectiunea de "Intrebari si Raspunsuri" din rusa.



Pe langa subiectele discutate ieri am sa am in vedere si intrebarile relevante puse cu alte ocazii.

Despre tancuri:
- nu este posibil ca tancul KV-4 sa aiba MM limitat pentru ca in acest caz tancul nu ar fi echilibrat (pentru cei care se plang de faptul ca KV-4 este prea slab pentru batalii impotriva tancurilor de generatie X). Nu va fi modificat pe viitor;
- T-54 first prototype va ramane la fel (multi se plang ca este prea incet si are un tun prea slab);
- este posibil ca modelul HD pentru KV-1 sa apara in acest an;
- KV-5 nu va fi imbunatatit pe viitor - din punct de vedere statistic nu par sa fie probleme, este la fel de echilibrat ca si restul tancurilor premium;
- IS-6 nu va fi inlocuit pe viitor;
- Jagdtiger 8.8 si Tiger II sunt planificate pentru a aparea in HD, la fel si T34;
- turela tancului T-54 nu va mai fi modificata insa modelul HD al tancului va fi imbunatatit;
- nu se lucreaza la introducerea tancurilor cu mai multe turele pentru simplu fapt ca ar necesita foarte multa munca si nu ar avea un impact atat de mare asupra jocului. Este posibil sa se lucreze la asta pe viitor.

Despre harti:
- harta Swamp va fi modificata sau scoasa din joc in versiunea 9.9;
- se pare ca harta El Halluf are anumite zone in care obuzele se opresc in ziduri invizibile. Se vor face investigatii;


Despre MM:
- se lucreaza la imbunatatirea sistemului actual de matchmaking
- sistemul actual are o toleranta de 10% in ceea ce priveste echilibrarea greutatii tancurilor din ambele echipe iar acest lucru creaza probleme ce trebuie rezolvate (probabil ca multi dintre voi ati fost in situatia in care o echipa avea mai multe tancuri de o anumita generatie).

Despre PM (misiuni personale):
- cele mai importante probleme cu misiunile personale au fost rezolvate astfel ca dezvoltarea lor a fost pusa in asteptare.

Despre interfata jocului:
-nu sunt planificate imbunatatiri majore la interfata grafica a jocului, exista alte proiecte mai importante;
- odata cu versiunea 9.9 vor fi remediate si unele probleme cu interfata jocului;
- tot in 9.9 va fi implementata o versiune imbunatatita de anti-aliasing (la fel ca si cea din Witcher 3 care imbunatateste imaginea fara a reduce numarul de FPS-uri) si un pachet de alte optimizari.
- varianta PC a jocului va beneficia de o grafica mai buna decat cea Xbox One (care este foarte apreciata acum) insa va mai trece ceva timp pana atunci.
- nu este planificata o schimbare a motorului grafic BigWorld (cel folosit in mod curent), acesta va fi imbunatatit in continuare;

Despre echipaj:
- sistemul de abilitati si talente va fi revizuit pe viitor insa nu se stie exact cum, dezvoltatorii jocului au in vedere mai multe posibilitati.
- nu este planificata posibilitatea de a folosi un echipaj pe mai multe tancuri (altele decat tancurile premium);

Despre modurile de joc:
- se lucreaza la noi moduri de joc;
- modul Dominare va fi dezvoltat in continuare si va lua alte forme insa este prea devreme pentru a spune ce anume se va intampla.

Despre mecanica jocului:
- este avuta in vedere o revizuire a sistemului pentru detectie si, aparent, s-au facut progrese in acest sens.

Sursa: Status Report

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu