luni, 15 iunie 2015

Urmatoarele tancuri in HD

Stim cu totii faptul ca cei de la WarGaming lucreaza de ceva timp la imbunatatirea graficii jocului prin introducerea tancurilor modelate HD. Chiar daca multi sunt de parere ca exista probleme mai importante ce ar trebui rezolvate (cum ar fi echilibrarea unor tancuri, in special SPG-uri, sau implementarea unui sistem de spotare mai inteligent), nu putem spune ca noile modele in HD nu sunt necesare.

Au iesit la iveala mai multe poze cu modele de tancuri in HD, insa nu se stie cu exactitate cand vor fi lansate. Acestea sunt pentru tancurile:

M6A2E1 (un tanc rar)


M4A1 Sherman Revalorisé (inca neimplementat in joc - posibil tier 8 francez)

Top of the Tree - 15.06.-01.07.2015

Ieri a fost ultima zi in care jucatorii de tancuri grele americane si-au putut cumpara tancuri de pe linia lui T110E5 la reducere. Incepand de astazi, ora 08:00, cei care merg pe linia lui STB-1 vor avea ocazia sa cumpere tancurile la reducere si sa primeasca mai multa experienta per batalie.

STB-1

Vor fi la 50% reducere tancurile de tier II-V si la 30% reducere tancurile de tier VI-X. Din pacate abia de la tancurile de generatia a VIII-a putem spune ca folosim tancuri care sunt cat de cat echilibrate, desi chiar si STA-1 si Type 61 sunt mediocre fata de majoritatea tancurilor de aceeasi generatie, fiind tancuri inalte si cu putina armura.