vineri, 19 iunie 2015

Tancuri in HD ce urmeaza sa fie implementate

Type 62




Speciala de weekend - 20.06-23.06.2015

In acest weekend nu vom avea parte de misiuni cu adevarat speciale insa cei care isi doresc tancuri germane si rusesti de tier VI-VII vor avea nevoie de mai putine credite pentru a le achizitiona.


Un lucru care va va motiva, probabil, sa intrati pe World of Tanks macar cateva ore in acest weekend va fi faptul ca pentru prima lupta veti primi mai multa experienta. Sunt multe tancuri care asteapta in garaj astfel de zile. Veti reusi sa treceti mai rapid peste tancuri care nu va plac cu x3 experienta pentru prima batalie in urmatoarele trei zile.

Haideti sa vedem ce alte bonusuri ne mai asteapta in acest weekend.

Noile valori de penetrare - pe scurt

Schimbarile care au fost facute la valorile de penetrare pe serverele de test in functie de tipul tancului si generatia din care face parte.

Valori de penetrare pentru tancurile de generatie 10.

Schimbarile de pe serverele de teste 18.06.2015

Incepand cu data de 18.06.2015 s-a dat drumul la un test public ce are in vedere noi valori de penetrare pentru tancurile de generatie VIII, IX si X. Acest test are in vedere influenta pe care o are scaderea puterii de penetrare a unor tancuri - in special a tancurilor medii si a antitancurilor. 


Desigur, nu s-a umblat numai la valorile de penetrare a acestor tancuri. Si tancurile grele au de suferit, reducandu-se valorile de penetrare nu doar la proiectilele standard ci si la cele premium. Din pacate, proiectilele premium nu au avut atat de mult de suferit (fapt care va incuraja probabil folosirea munitiei premium pe viitor, daca acest update va fi implementat pe serverele oficiale).

Avem si vesti bune. Se are in vedere si echilibrarea unor tancuri medii (si nu numai) prin reducerea dispersiei in miscare, in timpul intoarcerii tancului si in timpul intoarcerii turelei.

Haideti sa vedem care sunt datele oficiale despre modificarile de pe serverele de test.

Din culise - Q&A Storm 18.06.2015

Cea mai recenta sesiune de Intrebari si Raspunsuri cu Storm de pe serverul rusesc. Sa intram direct in detalii: