marți, 16 iunie 2015

Minipatch 16.06.2015

In aceasta dimineata a fost lansat un minipatch pentru World of Tanks de 8.6 mb. Acesta a fost anuntat de vinerea trecuta, 12.06, si are legatura cu modul Dominare.


La ce ne putem astepta acum in ceea ce priveste acest mod nou de joc?

Ramuri noi - tancuri Japoneze si Cehoslovace

S-a vehiculat de mult timp posibilitatea crearii unei ramuri de tancuri Cehoslovace, intregul proiect fiind sustinut si bine documentat de Silentstalker (cel din spatele blogului For The Record). Planul initial al celor de la WarGaming era acela de a crea un arbore tehnologic European unde ar fi aparut aceasta ramura.

Se pare ca intregul proiect a fost regandit si este foarte probabil ca ramurile ce urmau sa apara in arborele European sa despartite in arbori individuali (Cehoslovac, Italian si Suedez). Unele zvonuri ar stipula faptul ca se ia in calcul si introducerea unor arbori pentru tancuri Poloneze, Ungare si chiar si Romanesti. Desigur, va trece mai mult timp pana vom sti sigur ceva. Raspunsurile oficiale vin ultimele.

Au aparut doua poze cu tancuri din ramura de tancuri grele Japoneze si o poza cu un tanc de pe ramura Cehoslovaca:

Mi-To, tanc de tier 5, avand 100 de tone si cu posibilitatea de a monta un tun de 75mm Type 5 sau unul de 105mm Howitzer. Armura acestuia ar fi 75mm frontal si 70 pe laterale si spate. Penetrarea tunului de 75mm pare sa fie 124/155/38.


Varianta de tier 6 a lui Mi-To, cantarind 150 de tone si echipat cu un tun Howitzer.