joi, 2 iulie 2015

Tancuri Japoneze grele - Type 2604

Dupa cum ne-am obisnuit de ceva timp, apar noi informatii despre linia de tancuri grele care va fi introdusa pe ramura japoneza. Am vazut ca pe serverul de teste a aparut Japanese Tiger, un tanc premium de generatie VI care va fi un tanc bun pentru antrenarea echipajului de tancuri grele japoneze. Am vazut, de asemenea, ca s-au anuntat deja patru tancuri grele: Mi-To 100t, Mi-To 150t, O-I 100t si O-I 120t.
Urmatoarele tancuri de pe aceasta linie sunt doua variante ale aceluiasi tanc, Type 2604 de generatie IX si Type 2605 de generatie X. De aceasta data vom vorbi despre Type 2604.



Din culise - Q&A cu Dezvoltatorii WoT

Dezvoltatorii World of Tanks organizeaza in fiecare Miercuri o sesiune de Intrebari si Raspunsuri cu jucatorii din Rusia (desigur, oricine poate sa participe atat timp cat poate scrie in rusa). Aceasta are loc in timpul unei transmisiuni live (live stream) pe Twitch.



Din culise - Q&A Storm 30.06-01.07.2015

Avem multe de recuperat astazi si printre acestea se numara doua sesiuni de Intrebari si Raspunsuri cu Storm dar si una cu dezvoltatorii World of Tanks. Le voi imparti in doua postari separate pentru mai putine batai de cap.