marți, 16 iunie 2015

Minipatch 16.06.2015

In aceasta dimineata a fost lansat un minipatch pentru World of Tanks de 8.6 mb. Acesta a fost anuntat de vinerea trecuta, 12.06, si are legatura cu modul Dominare.


La ce ne putem astepta acum in ceea ce priveste acest mod nou de joc?



S-au efectuat doua schimbari majore in ceea ce priveste modul Dominare. In loc de un singur steag pe harta acum vom avea cate patru steaguri (fapt ce va determina o mai mare diversitate in stilul de joc al participantilor)

A doua schimbare importanta are legatura cu hartile care se vor juca. Numarul de harti a ramas acelasi, 4, insa doua dintre hartile initiale au fost inlocuite cu altele. In loc de Sand River si Mines acum vom juca pe Himmelsdorf si Karelia.


Mai interesant este faptul ca de acum este posibil sa jucam modul Dominare in Luptele pe Companii (Tank Company battles). Acest fapt va creste competitivitatea acestui mod, avand in vedere faptul ca vom putea participa in batalii alaturi numai de membrii ai clanului nostru (sau membrii selectati anumit pentru acest tip de lupta).

Numarul de puncte pe care il va inscrie fiecare echipa atunci cand captureaza un steag a scazut pentru a compensa numarului mare de steaguri. Astfel, in luptele 10 vs 10 capturarea unui steag ne va aduce 10 puncte, fiind necesare 100 de puncte pentru a castiga. In luptele 15 vs 15 un steag va aduce 15 puncte atunci cand este capturat iar numarul total de puncte necesar pentru a castiga este de 150.


Cea mai mare problema ce va ramane in continuare este aceea ca tancurile nu au statutul de tancuri premium ci de tancuri normale de elita. Acest lucru inseamna ca va trebui sa reantrenam echipajul daca vom dori sa folosim un echipaj de pe alt tanc. 

Va reamintesc faptul ca toata experienta acumulata pe aceste tancuri va fi transferata pe tancurile de tier I de aceeasi natie:


Cam atat despre schimbarile din modul Dominare.

Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu