vineri, 19 iunie 2015

Speciala de weekend - 20.06-23.06.2015

In acest weekend nu vom avea parte de misiuni cu adevarat speciale insa cei care isi doresc tancuri germane si rusesti de tier VI-VII vor avea nevoie de mai putine credite pentru a le achizitiona.


Un lucru care va va motiva, probabil, sa intrati pe World of Tanks macar cateva ore in acest weekend va fi faptul ca pentru prima lupta veti primi mai multa experienta. Sunt multe tancuri care asteapta in garaj astfel de zile. Veti reusi sa treceti mai rapid peste tancuri care nu va plac cu x3 experienta pentru prima batalie in urmatoarele trei zile.

Haideti sa vedem ce alte bonusuri ne mai asteapta in acest weekend.



30% reducere la tancurile rusesti normale de tier VI si VII
30% reducere la tancurile germane normale de tier VI si VII
x3 experienta pentru prima batalie pe fiecare tanc
50% reducere la antrenarea si reantrenarea echipajului

Misiuni:

Tineti flancul! (Hold the Line!) - 50% mai multa experienta pe echipaj in batalii random pe tancuri germane de generatie IV si mai sus. Este acordata jucatorilor care castiga o batalie si se claseaza in primii 10 jucatori dupa experienta.

Atacati! (Charge!) - 50% mai multa experienta pe echipaj in batalii random pe tancuri rusesti de generatie IV si mai sus. Este acordata jucatorilor care castiga o batalie si se claseaza in primii 10 jucatori dupa experienta.

Oferta speciala in Premium Shop ISU-122S - tanc rusesc de generatie VII + slot in garaj + 2550 gold + 3 zile premium - 134.57 lei

E un tanc special cu siguranta insa va puteti lua un tanc mult mai bun la un pret mai mic (eventual la reducere, cand se va intampla) SU-122-44.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu