miercuri, 1 iulie 2015

Top of the Tree - 01.07-15.07.2015

Jucatorii de tancuri medii se pot bucura din nou pentru ca dupa discount-urile si experienta in plus pe echipaj pentru tancurile de pe linia lui STB-1 urmeaza sa se bucure de acelasi lucru si pentru tancurile de pe linia lui Object 140.





Linia desemnata ca fiind cea pe care este cel mai bine sa mergem atunci cand vrem sa ajungem la tancul mediu rusesc Object 140 este urmatoarea:

  BT-2 => BT-7 => A-20 => T-34 => T-34-85 => T-43 => T-44 => T-54 => Object 140

Reducerile de care se vor bucura cei care aleg sa isi cumpere unul (sau mai multe) din aceste tancuri sunt:

- 50% reducere la pret pentru tancurile de generatie II-V
- 30% reducere la pret pentru tancurile de generatie VI-X

Este cu adevarat rentabil sa astepti aceasta reducere pentru a iti achizitiona tancuri de generatie VIII-X pentru ca reducerea de 30% devine o reducere substantiala cu cat pretul este mai mare.

De asemenea, jucand cu aceste tancuri in aceasta perioada vom obtine cu 50% mai multa experienta pe echipaj, ceea ce va face ca antrenarea unor abilitati si talente importante pentru tancurile medii de generatie mare sa se realizeze mai repede.


Pe portalul World of Tanks Europa vom gasi mai multe informatii cu privire la atuurile precum si dezavantajele acestui tanc. Daca doriti sa consultati articolul faceti click aici.

Echipamentul recomandat pentru acest tanc se incadreaza in echipamentul recomandat pentru orice tanc mediu: Stabilizator Vertical Mk 2, Incarcator Rapid si Aparatura Optica Antireflex.

Acesta este un setup bun insa puteti folosi Ventilatie in loc de Aparatura optica
in cazul in care nu aveti echipajul antrenat 100%

In ceea ce priveste abilitatile si talentele care ar trebui sa le avem pe echipaj cei de la WarGaming ne recomanda in continuare folosirea Camuflajului in loc de Reparatii. Este foarte important sa avem in vedere rolul pe care dorim sa il jucam in lupta cu acest tanc. 


Unii dintre noi vom dori sa jucam un rol de suport, iar acest lucru poate fi realizat cel mai bine avand montat pe tanc Aparatura Optica Antireflex si avand antrenat echipajul cu abilitatea de Camuflare. 
Totusi, pentru cei care vor dori sa fie in prima linie, jucand tancul in mod agresiv, acest setup nu este recomandat. In al doilea caz este bine sa avem echipajul antrenat pentru Reparatii si sa montam Ventilatia ca echipament pentru un DPM mai bun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu