marți, 30 iunie 2015

Din culise - Q&A Storm 29.06.2015

Nu sunt prea multe lucruri noi discutate in cadrul ultimei sesiuni de Intrebari si Raspunsuri. Sa vedem totusi ce are de spus Storm in privinta urmatoarelor schimbari din World of Tanks si motivele pentru care vor fi (sau din contra, nu vor mai fi) implementate.





Pe forumurile rusesti a aparut o postare foarte interesanta care a si disparut intre timp. Are in vedere noile valori de penetrare scazute si implementarea tancului Mauschen in locul VK 45.02 B-ului. Chiar daca a disparut foarte repede multi au apucat sa faca o poza si sa salveze postarea.


In postare se mentioneaza faptul ca nu va mai avea loc nici o schimbare a valorilor de penetrare pentru ca noile valori nu sunt functionale iar VK-B-ul nu va fi schimbat pentru ca tancul care ar trebui sa il inlocuiasca este prea slab. Evident, sesiunea de Intrebari si Raspunsuri are in vedere acest anunt fantoma.

Despre tancuri:
- S-a confirmat faptul ca este posibil ca VK 45.02 B-ul sa nu mai fie inlocuit cu tancul greu Mauschen din cauza faptului ca acesta nu pare sa fie suficient de echilibrat. Inca nu se stie care va fi decizia finala
- Mammutul nu va fi folosit in locul lui Masuchen pentru a inlocui VK 45.02 B-ul.
- Mauschen-ul va aparea in a doua runda de teste pentru versiunea 9.9

Despre harti:
- se lucreaza la harti noi (mai multe detalii pe viitor)

Despre modurile de joc:
- dupa cum s-a si anuntat, vor exista mai multe versiuni ale modului Dominare (tancuri diferite, implementarea in jocul pe clanuri)

Despre mecanica jocului:
- In ceea ce priveste micsorarea valorilor de penetrare pentru unele tancuri - aceasta schimbare nu va mai veni (cel putin nu in formatul actual).
- scoaterea efectelor de normalizare a obuzelor nu poate fi considerata o solutie la problema scaderii valorilor de penetrare (normalizarea afecteaza prea putin)
- Storm confirma faptul ca in versiunea 9.9 vom suferi in continuare din cauza obuzelor fantoma (care trec prin tancuri sau dispar inainte sa ajunga la destinatie). Nu s-a gasit o solutie care sa poata fi implementata atat de curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu