luni, 15 iunie 2015

Top of the Tree - 15.06.-01.07.2015

Ieri a fost ultima zi in care jucatorii de tancuri grele americane si-au putut cumpara tancuri de pe linia lui T110E5 la reducere. Incepand de astazi, ora 08:00, cei care merg pe linia lui STB-1 vor avea ocazia sa cumpere tancurile la reducere si sa primeasca mai multa experienta per batalie.

STB-1

Vor fi la 50% reducere tancurile de tier II-V si la 30% reducere tancurile de tier VI-X. Din pacate abia de la tancurile de generatia a VIII-a putem spune ca folosim tancuri care sunt cat de cat echilibrate, desi chiar si STA-1 si Type 61 sunt mediocre fata de majoritatea tancurilor de aceeasi generatie, fiind tancuri inalte si cu putina armura.


STA-1

Type 61


Daca majoritatea tancurilor pana la STB-1 nu se ridica la nivelul asteptarilor pe care le-am avea de la niste tancuri medii (avand ca referinta tancurile medii rusesti), nu acelasi lucru poate fi spus despre STB-1 insusi. Avand un profil destul de mic, o turela turtita si mobilitate foarte buna, STB-1 este un tanc versatil ce nu trebuie subestimat atunci cand il intalnim pe campul de lupta. Desigur, astfel de caracteristici nu ar valora prea mult daca nu am putea vorbi si despre un DPM (putere de distrugere medie per minut) rezonabil. Din fericire STB-1 se numara printre cele mai bune tancuri medii atunci cand vine vorba de capacitatea de a cauza daune per minut.




Recomandarea in ceea ce priveste echipamentul folosit pe aceste tancuri din partea Wargaming pare sa fie: Aparatura optica antireflex, Stabilizator vertical Mk 1 si Incarcator rapid (cel putin pentru tancurile de generatie VIII-X). Aceasta recomandare are sens avand in vedere faptul ca aceste tancuri nu au armura si joaca cel mai bine rolul unui tanc de linia a doua (suport). Totusi, daca avem in vedere faptul ca acestea sunt tancuri de suport, putem foarte bine monta Ventilatie modernizata in loc de Aparatura optica antireflex.


In ceea ce priveste antrenarea echipajului va recomand sa nu dati curs sfatului celor de la WarGaming in totalitate si sa folositi reparatiile in loc de camuflaj pentru prima abilitate (in afara de cea a comandantului care trebuie sa fie intotdeauna Al saselea simt).


Desigur, fiecare va avea stilul propriu de joc, motiv pentru care cele de mai sus sunt doar recomandari.

Atat despre Top of the Tree pentru azi.
Spor la joc!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu