duminică, 14 iunie 2015

Misiuni noi pentru rezerve personale - 14.06-21.06.2015

Misiunile speciale "Faster, Harder, Stronger, Better!" care au inceput pe 07.06.2015 si se termina pe 14.06.2015 la ora 07:10 ne-au dat posibilitatea de a obtine rezerve personale care, atunci cand sunt activate, ne permit sa obtinem mai multa experienta pe batalie pentru un anumit numar de ore.
Tot ce trebuiau sa faca cei care doreau aceste rezerve personale ce ofera +5%, +10% si +15% experienta aditionala per batalie era sa castige 90 de batalii in care sa avarieze cel putin un tanc inamic.




Un set nou de misiuni speciale, "Even Faster, Harder, Stronger, Better!", va fi activ de pe 14.06.2015 pana pe 21.06.2015 si ne va permite sa obtinem rezerve personale care vor aduce un boost de +20%, +50% si +100% la experienta generala obtinuta dupa o batalie atunci cand tipul respectiv de rezerva personala este activ.
Numarul de lupte ce trebuie castigate pentru a termina aceste misiuni este tot 90, insa de aceasta data trebuie sa avariem cel putin doua vehicule inamice per batalie.


Ne putem astepta la cel putin trei tipuri de rezerve personale (avand in vedere ca exista trei sloturi pentru rezerve personale ce pot fi active). Nu putem spune dinainte ce fel de boost vor aduce urmatorul tip de rezerve personale. Cel mai probabil va avea legatura cu numarul de credite castigate pe batalie.

Nu uitati faptul ca o singura rezerva personala de acelasi tip poate fi activa la un moment dat si faptul ca, in cazul in care activati din greseala doua tipuri de rezerve personale de acelasi tip, doar cea care ofera cel mai mic boost va fi activa.
De exemplu, daca activati o rezerva personala pentru "Experienta aditionala per lupta (Mare)" si una pentru "Experienta aditionala per lupta (Mica)", numai cea din urma va fi activa (timp de 6 ore).

Introducerea misiunilor pentru rezerve personale are loc in acelasi timp si pe restul serverelor de World of Tanks din lume.

Spor la doborat tancuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu