vineri, 26 iunie 2015

Tancuri in 360

Pentru cei care vor sa impartaseasca din experienta de a fi intr-un tanc cei de la WarGaming, in parteneriat cu Google si Muzeul de Tancuri, Bovington, au lansat o serie de videoclipuri interactive. Pe website-ul oficial World of Tanks Europa putem gasi un articol pe aceasta tema precum si un videoclip in care specialistii militari care lucreaza pentru WarGaming, Richard “The Challenger” Cutland si Nicolas “The Chieftain” Moran prezinta tancul T-55/Type 59.

Articolul il puteti accesa direct aici.



Ce face ca videoclipurile sa fie interactive? Simplul fapt ca sunt filmate in 360 de grade, facand posibila schimbarea unghiului din care privim actiunea care se desfasoara. Schimbarea unghiului imaginii se realizeaza utilizand tastele cu sageti de la tastatura sau prin intermediul mouse-ului (tineti apasat butonul stanga si trageti de imagine).

Cea mai buna veste o primesc posesorii de dispozitive montate pe cap (head mounted displays) cum sunt NANO VISR sau Oculus Rift. Cei care vor participa la evenimentul Tankfest de la Bovington din acest an vor avea la dispozitie aparate NANO VISR speciale prin intermediul carora se vor putea bucura de aceste filmari. Puteti gasi mai multe videoclipuri pe vr.worldoftanks.eu.

Voi atasa si imaginile cu pregatirile facute pentru a filma aceste videoclipuri. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu