sâmbătă, 27 iunie 2015

Speciala de weekend - 27.06-30.06.2015

Asteptam de mult timp un weekend in care sa se merite sa joci World of Tanks, chiar si pentru cateva ore. Ei bine, a sosit in sfarsit si aduce cu el multe reduceri si oferte speciale.




Speciala din acest weekend onoreaza un alt eveniment care se desfasoara in Anglia la Bovington: Tankfest. Nu stiu daca mai sunt bilete insa cei care si le-au cumparat din timp probabil ca sunt deja acolo si se o minivacanta foarte interesanta alaturi de echipa WarGaming printre care se vor afla si legende precum The Challenger si The Chieftain.

Numele specialei e la subiect: Tankfest in Bovington.

Cei care vor alege sa joace World of Tanks in acest weekend vor beneficia de:
- experienta dubla pentru fiecare victorie
- rata de convertire pentru experienta cu aur mai buna: 1 aur - 35 xp
- 30% reducere la tancurile premium de generatie VI-VII
- 50% reducere la tancurile premium de generatie II-V
- 50% reducere la echipamente (binoclu, incarcator rapid, stabilizator vertical etc.)
- 50% reducere la camuflaj, embleme si insigne
- 50% reducere la antrenarea si reantrenarea echipajului


Singura misiune din cadrul specialei este una mai neobisnuita pentru ca ne da sansa a obtinem un tanc pentru o perioada determinata de timp - 7 zile.
Cei care aduna 25.000 experienta in decursul acestor trei zile cat dureaza evenimentul (jucand in tancuri de generatie IV sau mai mare) vor beneficia de un loc in garaj (permanent) si un TOG II (care va ramane in garaj pentru 7 zile).


Sunt si cinci oferte "speciale" in magazinul World of Tanks. Cei care isi doresc tancuri mai rare au ocazia sa cumpere BT-SV-ul, T-34-85M-ul si KV-5-ul.


Spor la joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu