marți, 23 iunie 2015

Din culise - Q&A Storm 22.06.2015

Inca o sesiune de Intrebari si Raspunsuri cu Storm. Sa incepem direct si sa vedem care sunt subiectele discutate de aceasta data.





Despre tancuri:
- pozitia transmisionistului din tancurile T95E6, M48A1 si M60 este istorica (si servantul putea opera radioul insa comandantul facea cel mai probabil asta)
-
Despre harti:
- harta refacuta Prohorovka nu a fost marita (asa cum sustinea Storm cu alta ocazie), ci a ramas aceeasi. Harta va fi folosita doar pentru teste interne (momentan)
- problema hartii Dragon Ridge nu era aceea ca era o harta plina de coridoare ci faptul ca avea prea multe zone in panta care ii afecta pe jucatorii de tancuri grele

Despre MM:
- daca s-ar permite ca fiecare jucator sa aleaga harta pe care vrea sa joace atunci timpul necesar pentru a intra in joc ar fi mult mai lung (o estimare ar fi 5 minute insa nu a fost inca testat)

Despre PM (misiuni personale):
- sunt planuri pentru un nou set de misiuni personale insa cerintele vor fi cu totul diferite de cele actuale

Despre modurile de joc:
- unii jucatori sustin ca in modul Lupte pe Echipe cautarea automata a unei echipe nu functioneaza. Se va face o investigatie pentru a vedea daca este adevarat
- exista o versiune de joc pe serverul rusesc care contine tancurile pana la cele de generatia 3 - "WoT Starter Pack". Clientul de joc este mult mai mic iar odata ajunsi la tancurile de generatie trei jucatorii sunt rugati sa ia jocul complet.

Despre mecanica jocului:
- valorile scazute de penetrare nu vor fi implementate - a fost doar un test si in functie de rezultate se va lua o decizie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu